tiistai 17. heinäkuuta 2012

3) Liuoksien valmistus kokeelliseen työhön


1) Vaa'an kalibrointi
2) Sokerin punnitseminen

























3)  Liuoksen valmistus mittapulloon.
4) Mittapullo täyttö pipettiä apuna käyttäen.















Näissä kuvissa mittapullo on täytetty väärin, sokeriliuoksen tiulavuus ei ole vielä 100ml.














  5) Näissä kuvissa mittapullon nesteen pinta on oikealla kohdalla. 

6) Muista kirjoittaa etiketti valmistamaasi liuokseen.
















 





Vasemman puoleinen sokeriliuos ei ole vielä valmis, väri ei ole kirkas.
Vasemman puoleisessa 100 ml liuoksessa on 60 g sokeria, oikean puoleisessa 30g. 

  

 

Sokeriliuokset
Valmiit sokeriliuokset ovat kirkkaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti